Over Restaurant Pieterman

Maak kennis met onze locatie

custom logo

Het restaurant, in typische Volendamse bouwstijl, is omgeven door water met steigers en boten. Door grote ramen of vanaf het terras kijk je er prachtig over uit. Bootjes op het logo van Pieterman, een grote karper op het zijden behang en vissersbootjes op de flessen van ons eigen wijnmerk. Op veel plekken in het restaurant geven we een knipoog naar de visserij van Volendam. Ook het speciaal voor Pieterman gebrouwen pils en de zes soorten speciaalbieren hebben een knipoog naar de visserij.

Het interieur van Pieterman is huiselijk en luxe. Hoewel het restaurant ruim is opgezet, vind je er altijd wel een gezellig hoekje waar je rustig en geluidsarm kunt zitten. Als het weer het toelaat, kun je heerlijk ontspannen op het grootste terras van Volendam. Hier luister je naar kabbelende golven en vogels. Wacht niet te lang en ontsnap aan de hectiek van het dagelijks leven! We zien je graag!

a table with plates of food

Leukste restaurant van Volendam

Restaurant Pieterman

Zeggen we ‘u’ tegen jou? Gaan we met een zekere afstand met je om? Dragen wij jou als gast op een dienblaadje omdat we denken dat je dit graag wil? Nee, dat doen we zéker niet. Wij zijn niet deftig. Wij noemen je bij je naam en durven persoonlijk met onze gasten om te gaan. Gastvrij, flexibel en met een gezellige dosis humor. Daar staan we om bekend en dat houden we zo.

Wij serveren je de beste horecabeleving met liefde voor het vak en met persoonlijke aandacht voor jou. Bij ons is de sfeer ontspannen en ongedwongen. We zijn altijd in voor een praatje en houden van een goede grap. Ook kinderen kun je prima meenemen naar het restaurant. Zij vermaken zich aan tafel of in de gezellige speelhoek.

Pieterman is het ‘Leukste Restaurant van Volendam’! We kijken ernaar uit om jou binnenkort te leren kennen. En kennen we elkaar al, dan praten we zeker even bij.