Over Ons - Restaurant Pieterman Volendam
Bootje icoon

200+ tevreden
gasten per dag

Bootje icoon

Grootste terras
van Volendam

Bootje icoon

Toegankelijk:
Iedereen is welkom

WIJ ZIJN RESTAURANT PIETERMAN

Het leukste restaurant van Volendam!

Een belevenis om nooit meer te vergeten.

Wij, Bart en Sander, zijn de twee trotse eigenaren van restaurant Pieterman en weten als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf van tijd tot tijd eens flink te verwennen.

Tegenwoordig hebben we bijna allemaal een druk leven vol verplichtingen, waardoor een goede balans tussen werk, familie, persoonlijke verzorging en sociale relaties voor veel mensen een uitdaging is geworden. Er blijft soms nog maar weinig tijd over om écht even helemaal te ontsnappen aan de dagelijkse gang van zaken, waardoor je echt even tijd voor jezelf en je dierbaren kan hebben. Wij, twee enthousiaste, hardwerkende vaders, van beide twee jonge kinderen, weten precies hoe dat voelt. Daarom vinden we het extra belangrijk dat alles wat wij bij Restaurant Pieterman doen voor jou, bijdraagt aan een ultieme belevenis.

Eindelijk krijgen wat je verdient. Eindelijk waar voor je geld. Dát is waar wij voor staan en wat we jou graag laten ervaren.

Met een perfecte balans tussen smaak, sfeer, oog voor detail en bediending, ontdek je dat het werkelijk mogelijk is om culinair te lunchen en dineren voor een geweldige prijs.

Of je nu even lekker wil ontspannen en ontsnappen uit de dagelijkse sleur, of dat je puur verlangt naar onze onweerstaanbare gerechten, welke met de hoogst mogelijke zorg worden klaargemaakt voor je; bij ons zit je gegarandeerd op de juiste plek.

Wees slim en test het zelf

Met meer dan 20 man en vrouw vast personeel, waaronder 2 eigenaren, 2 leidinggevenden, 10 mensen in de bediening, 8 man in de keuken en 16 studenten streven wij altijd naar de beste ervaring voor jou. Dat resulteert nu al een paar jaar in meer dan 200 tevreden gasten per dag. Dankzij onze gasten mogen wij onszelf het 'Leukste Restaurant van Volendam' noemen! Kom jij binnenkort ook langs?

EVEN INTRODUCEREN...

EVEN INTRODUCEREN...

BEREIKBAARHEID

Wij zijn eenvoudig te bereiken, zowel met de auto, te voet als met de boot.
Wij zijn gelegen bij de jachthaven van het Marinapark.

Met de auto

Vanaf de A7: Neem afslag 6 naar N244 richting Purmerend-Noord/Middenbeemster/Volendam. Volg de N244 naar de Zeddeweg/N517 en Kathammerzeedijk naar de Pieterman in Volendam.

Via de N247: Volg de IJtunnel en Nieuwe Leeuwarderweg naar de Slochterweg/N247 in Amsterdam-Noord. Neem de Zeddeweg/N517 en Kathammerzeedijk naar de Pieterman.

Parkeergelegenheid
De grootste, gratis, parkeerplaats bij Restaurant Pieterman is het parkeerterrein aan ‘de Krom’. Vanaf hier is het slechts 2 minuten lopen naar het restaurant. Een andere optie is de parkeerplaats schuin tegenover het restaurant. Dit is wel een blauwe zone (max. 2,5 uur parkeren tot 21:00 uur), dus houd daar rekening mee.

Met openbaar vervoer
Neem de bus naar halte ‘Volendam, Zeddeweg’. De volgende buslijnen komen hier langs: 110, 312, 316 en 378. Vanaf daar is het 10 minuten lopen. Kijk voor actuele informatie op 9292.nl.

Met de boot
Ja, zelfs met de boot kun je voor de deur terecht! Je kunt aanmeren bij onze kade. Neem voor vragen contact met ons op.

Begin het nieuwe jaar goed met het:

MENU VAN DE WEEK

Elke week heerlijke, verse maaltijden voor het diner thuis door ons bereid!

 

BEKIJK MENU s

 

DIRECT AANVRAGEN

 • Aantal personen

 

DIRECT RESERVEREN

Geef hieronder aan wanneer en met hoeveel personen je komt.
Heb je nog vragen? Bel dan 0299 323 392. Tot snel!


 

DIRECT RESERVEREN

Geef hieronder aan wanneer en met hoeveel personen je komt.
Heb je nog vragen? Bel dan 0299 323 392. Tot snel!


OPEN SOLLICITATIE

 • Solliciteer direct

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  Voeg je motivatiebrief toe (pdf, doc, docx)
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  Voeg je Curriculum Vitae toe (pdf, doc, docx)
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DIRECT RESERVEREN

 • Aantal personen

DIRECT RESERVEREN