Zaalverhuur

Jouw zaal op maat

Maak kennis met onze locatie

custom logo

Iets te vieren en op zoek naar een feestlocatie waar je blij van wordt? Ga jij trouwen, een knotsgek vrijgezellenfeest geven of wordt het tijd om op een fijne plek te vergaderen? Geef je wensen door, dan krijg je een zaal die bij je past met nátuurlijk de juiste faciliteiten. Dus feestganger of vergaderliefhebber, neem gerust contact op voor meer informatie over onze zaalverhuur.

! – Bij afname van lunch of diner is het gebruik van de ruimte altijd gratis.

P1027175 Enhanced NR Edit scaled Restaurant Pieterman
0
Events per maand
0+
Jaar ervaring
+0
Verschillende soorten zalen mogelijk
0+
Tot 240 gasten

Uitleg

Wat je kunt verwachten

Maak kennis met het onlangs vernieuwde restaurant en ontdek de vele mogelijkheden om te brunchen, te vergaderen, te trouwen of te feesten. Pieterman heeft alles in huis. Zo vind je in onze zalen de nieuwste media- en audio-installaties.

Zoek je een kleinschalige ruimte voor je receptie of een grote ruimte voor een goed feest? Wil je vergaderen? Veel is mogelijk in overleg.

Ook goed om te weten. Pieterman heeft een groot invalidentoilet. Wel zo prettig.

ONTDEK ONZE RUIMTEN VANUIT JE LUIE STOEL

  • a room with tables and chairs

    Op zoek naar een vergaderlocatie in sfeervolle omgeving? Bij Pieterman kan dat. Indien gewenst verzorgen wij een vergaderarrangement...

  • a man and woman smiling at each other

    Ga jij trouwen en zoek je de beste locatie om dit te vieren? Pieterman heeft alles in huis. Een kleinschalige ruimte voor je receptie of kies voor een...

  • a group of people sitting around a table

    Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie? Bij Pieterman kun je het zo groot maken als je wilt. Maak het gek met een themafeest of houdt het...

a man and woman holding a picture frame

Ervaringsverhaal

Geweldige bruiloft

Vorige week hebben we de zaal gehuurd voor onze bruiloft en het was geweldig! De maritieme sfeer gaf een warm en gezellig gevoel, perfect voor ons grote gezelschap. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam en het eten was absoluut heerlijk. De ruimte was prachtig aangepast aan onze behoeften en alles verliep vlekkeloos.

Jeroen & Lisa

Uitleg

Meestgestelde vragen

Kan je bij jullie gemakkelijk parkeren?

Bij ons kun je gratis en onbeperkt op 2 minuten loopafstand van onze voordeur parkeren. Navigeer op Google of Apple Maps naar ‘Marinapark’ aan de Strandweg in Volendam.

Wat te doen als ik informatie wil over een groepsarrangement?

Dan kun je ons het beste een e-mail met de wensen sturen. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om het door te nemen. Voor de grotere arrangementen nodigen we je graag uit voor een kop koffie om echt maatwerk te kunnen leveren.

Zijn er vegetarische of veganistische opties beschikbaar op het menu?

Bij zowel de à la carte als de tapas menukaart zijn ruim voldoende opties beschikbaar. Voor de veganisten hebben wij een veganistisch hoofdgerecht beschikbaar. Een veganistisch 3-gangen diner samenstellen is mogelijk.

Ik heb een maagverkleining, wat nu?

Voor de tapas zullen we voor u dan het kindertarief rekenen. Voor de à la carte dien je zelf rekening te houden met wat je kunt eten.

Kun je bij ons een High Tea veganistisch of glutenvrij nuttigen?

Helaas, dit is niet het geval. Wel kun je als vegetariër de High-tea komen nuttigen.

Wordt het menu bijgewerkt met met seizoensgebonden gerechten?

Naast onze zeer grote à la carte kaart telt ook onze tapas menukaart een kleine 40 gerechten. Er is dus maar weinig wat wij niet het hele jaar door beschikbaar hebben! Verder veranderen de garnituren en groentes mee met het seizoen. Ook veranderen een aantal tapas gerechten elk kwartaal zodat bij ons eten altijd weer als nieuw is!

Zijn jullie een rolstoel toegankelijk restaurant?

Jazeker. We zijn een gelijkvloers restaurant met zelfs een invalidentoilet. Daarnaast zijn al onze zitplaatsen ruim opgezet en kunt u gerust overal plaatsnemen.

Worden allergieën en dieetwensen in overweging genomen?

Voor al onze gerechten is de allergenen informatie verstrekt. Tevens zijn er hand-outs beschikbaar welke aanpassingen op onze gerechten betreffen om de keuze te vergroten.

Zijn honden welkom bij jullie?

Trouwe viervoeters zijn welkom mits ze zich een beetje gedragen! We geven ze met liefde een bakje water.

a man and woman holding a picture frame

Ervaringsverhaal

Geweldige bruiloft

Vorige week hebben we de zaal gehuurd voor onze bruiloft en het was geweldig! De maritieme sfeer gaf een warm en gezellig gevoel, perfect voor ons grote gezelschap. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, en het eten was absoluut heerlijk. De ruimte was prachtig aangepast aan onze behoeften en alles verliep vlekkeloos.

Jeroen & Lisa

Ga naar de bovenkant